YIGIT’S GASTBLOG ❁ VACATION MAKE-UP TIPS!

Je bent op het strand in bali, heerlijk aan het genieten van de zon en de het felblauwe water. Je ligt lekker te bakken in de zomerzon, staat op en voelt het warme zand je tenen strelen als satijnen slierten langs je voeten. Vervolgens loop je het water in en voel je de frisse koelte steeds hoger op je benen komen. Dit alles doe je met… een dikke laag make-up? Uhhh nee! Je wil er natuurlijk wel goed uitzien, maar je kan geen plamuurlaag make-up dragen. Lees snel verder welke producten je een gezond gezicht verzorgen, maar wel licht zijn!

Om te beginnen wil je natuurlijk geen dekkende foundation naar het strand dragen. Je gaat de hele dag door zweten, dus dit zal je snel zien als je een heftige dekking op hebt. Breng daarom een lichtere basis aan, zoals een getinte dagcrème. Dan heb je gelijk je dagverzorging en basis in één, met een mooie gezonde glow! Estee Lauder heeft hier het perfecte product voor, namelijk Daywear Sheer Tint! Dit is een getinte dagcreme die zich aanpast aan je huidskleur. Ideaal voor op vakantie dus! Naarmate je teint steeds dieper wordt dag na dag, verkleurt de make-up ook mee. Dus nooit meer gestuntel met te lichte foundation richting het einde van je vakantie!

Misschien wil je gedurende de dag ook wat oogschaduw op en niet alleen een basis. Maar natuurlijk heb je geen zin om heel je kwastencollectie en paletten mee te nemen. Niet nodig. Deze kun je gewoon thuis laten liggen! Het enige wat je nodig hebt is je bronzer en je highlighter. Breng de bronzer aan op je oogleden tot aan je wenkbrauwen. Dit kun je gewoon doen met het penseel waarmee je normaal gesproken je bronzer mee aanbrengt. Zo krijg je op een natuurlijke manier iets meer diepte en een mooi kleurtje en bovendien duurt het 5 seconden. Vervolgens pak je gewoon je vinger en breng je de highlight aan op het bewegend ooglid. Et voilà een ooglook voor gedurende de dag in 10 seconden!

Door: Yigit / Datum: 31-05-2017

Advertisements